Hjemmeside

Trenger du hjelp til hjemmeside eller blogg?

Nettsidene jeg leverer lages i wordpress som er en av verdens mest populære publiseringsløsning. Med en hjemmeside eller blogg laget i wordpress kan du enkelt vedlikeholde og oppdatere den selv. Å publisere innhold, artikler eller blogginnlegg, minner mye om hvordan det er å jobbe i Word eller skrive ting på Facebook.

Stadig flere bruker mobilen når de er på nettet. Det er derfor viktig med en nettside som er tilpasset alle enheter som smarttelefoner eller nettbrett. Alle sidene jeg leverer har et “responsiv design”, slik at den tilpasser seg disse enheter automatisk link.

Hjemmesiden leveres også med de viktigste sosiale integrasjonene slik at de besøkende enkelt kan dele din  nettside med sitt eget nettverk på for eksempel Facebook og Twitter.

Det er også viktig at kunder og andre finner siden din gjennom søk, derfor gir alle sidene jeg leverer kunden mulighet til å optimalisere siden for søk i Google.

Ved å klikke HER finner du linker til noen av prosjektene jeg er, eller har vært, involvert i.

Sosiale medier

Facebook, Twitter, Snapchat, Instagram..

Sosiale medier og nettverk har endret måten vi surfer på nettet på. Nettaktiviteten har blitt en mer kollektiv opplevelse. Sosiale nettverk når nå flere mennesker enn e-posten. Dette gir gode muligheter for bedrifter og organisasjoner.

Sosiale medier kjennetegnes ved at innholdet er brukergenerert. Både blogger og nettsamfunn som Facebook og Twitter oppstår som følge av behov for å dele kunnskap, tanker og ideer.

Jeg holder foredrag om sosiale nettverk der du får kunnskap og ideer til hvordan din bedrift kan nyttiggjøre seg sosiale medier i sin markedsføring og kommunikasjon med kunder, og hvordan du kan styrke din merkevare på en rask, effektiv og morsom måte!

Noen referanser:

  • Foredrag på Høyskolen på Lillehammer under Ungdoms Ol 2016: Technology and Sport Consumption. Snakket om hva vi gjorde før og etter world cup 2016 i Vikersundbakken.
  • Fordrag om hvordan bedrifter kan utnytte sosiale medier for Byggeriet Øst AS
  • En dags workshop sosiale medier landsdelssamlinga.no
  • Foredrag sosiale medier for StadPed i Trondheim
  • Rådgivning sosiale medier Ferdighus Norge AS
  • Rådgivning sosiale medier CMS Norge
  • Rådgivning Godt Sagt kommunikasjonsbyrå