Prosjekter og referanser

Noen sider jeg har utviklet for kunder

Prosjekter jeg har vært, eller er involvert i

 • Magasinet.greteroede.no
  Sammen med blant annet Trine Grung har jeg vært med å bygge Grete Roedes satsning på magasin og blogg. Jeg har satt opp et multinettverk av kurslederblogger hvor noen av Grete Roedes kursledere har egen blogg, og andre kursledere blogger i ett felles-skap. Innholdet fra disse bloggene, samt artikler fra fagpersoner hos Grete Roede utgjør et magasin. Jeg har også levert intranettet til Grete Roede.
 • Vikersund.no
  Som de fleste vet ligger verdens største hoppbakke i Vikersund. Jeg er ansvarlig for digitale medier i forbindelse med nettsatsningen vår, og vår satsning innen sosiale medier, og har satt opp den nye siden som vi brukte til WC2016. Jeg har ansvaret for webmaster, redaksjonssjef og journalister, samt sosiale medier og Vikersund TV under arrangementene våre.
 • Kvinneguiden.no
  Kvinneguiden er en av Norges mest besøkte nettsider for kvinner. Jeg startet Kvinneguiden sommeren 1999 og ca et halvt år etterpå solgte jeg den til ABC Startsiden, noe som ga meg mulighet til å jobbe med Kvinneguiden på fulltid. Et par år etterpå kjøpte jeg den tilbake, og drev nettsiden hjemmefra noen år. I 2006 kom Orkla Media (nå Edda Media) på banen. Pr i dag er det Egmont Hjemmet Mortensen som eier Kvinneguiden.

Hjemmesider, blogger, nettbutikker og logoer jeg har utviklet for kunder

NB: Sidene er styrt av kunden selv i etterkant, så noe kan være endret etter at jeg leverte siden.

Noen referanser sosiale medier

 • Foredrag på Høyskolen på Lillehammer under Ungdoms OL 2016: Technology and Sport Consumption. Snakket om hva vi gjorde før og etter World Cup 2016 i Vikersundbakken.
 • Fordrag om hvordan bedrifter kan utnytte sosiale medier for Byggeriet Øst AS
 • En dags workshop sosiale medier landsdelssamlinga.no
 • Foredrag sosiale medier for StadPed i Trondheim
 • Rådgivning sosiale medier Ferdighus Norge AS
 • Rådgivning sosiale medier CMS Norge
 • Rådgivning Godt Sagt kommunikasjonsbyrå